Prefab schoorstenen

Header_Schoorstenen2
Onze prefab schoorstenen zijn lichtgewicht en vrijwel iedere uitvoering en optie is mogelijk. Deze lichtgewicht schoorsteen kan onder andere worden afgewerkt met gezaagde steenstrips, composiet steenstrips of een stuclaag.

Of u nu kiest voor composiet of gezaagde steenstrips, alles is mogelijk. De composiet strips worden speciaal voor uw project op maat, kleur en structuur gemaakt. Hierdoor zijn zij gelijk aan de bestaande of nieuwe steen. Uiteraard is hier elk metselverband mogelijk. Als deksel kunt u onder andere kiezen uit een polyester (lichtgewicht), zinken deksel of een aluminium kap. In iedere deksel kunnen doorvoeren worden aangebracht. Indien gewenst kunnen wij ook de leidingen en appendages toeleveren dan wel voormonteren.

De kap kan worden voorzien van leidingen en appendages. Uw totale kosten zullen daardoor lager uitvallen. Andere besparingen t.o.v. een gemetselde schoorsteen zijn: zeer eenvoudige montage op het dakvlak. Een onderliggende (zware) constructie is niet nodig. Geen koudebrug, want de schoorsteen komt niet naar binnen (dat betekent ook ruimte-winst). De aardbevingsbestendige lichtgewicht schoorstenen zit ook in ons assortiment.

Eigenschappen

Uitstraling

Onze lichtgewicht schoorstenen hebben een geweldige uitstraling. Echte gezaagde steenstrips zorgen ervoor dat er geen verschil is met de rest van de woning. En mineralen steenstrips zorgen voor een mooi effect.

Prijs

Prijs is een belangrijke factor. De SmartPrefab schoorsteen met steenstrips is een stuk voordeliger dan een gemetselde schoorsteen.

Functioneel

Wanneer nodig moet een schoorsteen functioneren. Om dat zeker te stellen kunt u kiezen voor standaard kanalen en appandages. Alle benodigde materialen leveren wij.

Efficiënt

Eenvoudige montage leidt tot snelheid op de bouwplaats. Door een uitgekiend ontwerp van de Prefab schoorsteen is de montage zeer eenvoudig. Na de montage kunt u de pannen leggen en het lood aankloppen. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over SmartPrefab of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!