Menu Sluiten

De beste duurzame
prefab bouwelementen

De beste duurzame
prefab bouwelementen

De beste duurzame
prefab bouwelementen

De beste duurzame
prefab bouwelementen

previous arrow
next arrow
Slider

Prefab schoorstenen

Mooi, duurzaam en functioneel. De SmartPrefab schoorstenen zijn klaar voor de toekomst. Maak kennis met onze niet van echt te onderscheiden schoorstenen.

Prefab gevelbekleding

Maak gebruik van de vele voordelen van de SmartPrefab gevelbekleding. Duurzaam, goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer makkelijk te plaatsen. 

Nieuwbouw

SmartPrefab heeft de capaciteit voor seriematige productie. Uw nieuwbouw project krijgt hiermee ineens vele extra mogelijkheden, waaronder het integreren van technische installaties. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit, uniformiteit, duurzaamheid en snelle productie.

Renovatie

SmartPrefab biedt u de mogelijkheid om uw renovatieproject sneller, duurzamer en mooier te maken. De gevelafwerking met bijvoorbeeld steenstrips, hout of riet gebeurt in de fabriek en kunnen makkelijk worden geplaatst. De nieuwe gevels hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

De ketenpartner

Samenwerking draagt bij aan het succes in de bouwwereld van nu. Om het optimale resultaat te bereiken werkt SmartPrefab graag samen en denkt graag mee in het realiseren van uw projecten. Een win – win situatie creëren voor alle samenwerkende partijen.

Meer weten?

Wilt u meer meten wat SmartPrefab voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op!